Reserveren
+599 9 515 8457

Prijzen

Huurprijzen per appartement per overnachting

Type appartement   Huurprijs per overnachting
2 pers Boven (maximaal 2 personen)   € 50
2 pers Beneden (maximaal 2 personen)   € 60
4 pers Tuinzijde (maximaal 4 personen)   € 60
4 pers Zwembadzijde (maximaal 5 personen)   € 70
6 pers Landhuis Kleine Berg (maximaal 6 personen)   € 60

 

Korting 15% voor een verblijf in een van onze appartementen! 

Om toegelaten te worden tot Curacao dient u te voldoen aan een aantal voorwaarden, o.a. een Coronatest. Zie hiervoor de pagina 'Contact/info'.

Als u bij ons een appartement reserveert, dan is dat een 'boeking zonder risico'. U krijgt het (aan)betaald geheel terugbetaald als u niet in staat bent om naar Curacao te komen door gewijzigde omstandigheden die te maken hebben met het Corona virus. Dat is ook van toepassing als u vlak voor vertrek positief wordt getest op het Coronavirus.

De huurprijzen bij Villa Grote Berg zijn per appartement, niet per persoon. Voor een extra persoon, wat mogelijk is bij het appartement aan de Zwembadzijde, geldt een toeslag van € 5 per overnachting.  

Bij de appartementen bij het landhuis Kleine Berg geldt de toeslag bij een verblijf van meer dan 2 personen. Dus als u verblijft met 3 personen wordt de huur € 65 per overnachting en bij 4 personen € 70 per overnachting, enz.

Voor het verblijf van kinderen onder de 2 jaar brengen wij geen kosten in rekening.

Onze huurprijzen zijn inclusief 7% toeristenbelasting, water en electriciteit (bij normaal verbruik: zie hiervoor onze Algemene Voorwaarden). Verder brengen wij geen kosten voor de eindschoonmaak in rekening. U kunt ook gratis gebruik maken van WiFi en een wasmachine.

NB: water en electriciteit zijn duur op het eiland en worden vaak bij andere resorts apart berekend en op het eind van uw verblijf in rekening gebracht. Voor electriciteit moet u rekening houden met € 5 tot € 8 per airco per dag aan extra kosten. Dat kan aan het eind van uw vakantie een vervelende verrassing opleveren.  Wij kunnen u dit aanbieden omdat wij duurzaam hebben geinvesteerd in groene energie door middel van zonnepanelen. Daarom bij ons geen vervelende verrassingen achteraf!

De totale verblijfskosten bij ons: het aantal overnachtingen x de huurprijs van het type appartement.

U kunt bij ons online boeken. Raadpleeg hiervoor de beschikbaarheidskalender van het appartement waarin u zou willen verblijven. Die kunt u oproepen door op de button RESERVEREN te klikken. U kunt bij uw reservering ook gelijk aangeven van welke extra services u gebruik wilt maken. Zie hiervoor de pagina Extra Services. Als u de reservering heeft bevestigd, dan krijgt u direct per email de bevestiging toegezonden en is alles voor een heerlijke vakantie hier op het eiland geregeld.

 

 

“DE BESTE APPARTEMENTEN OP HET EILAND!”

Recensies

Lees meer