Reserveren
+599 9 515 8457

Prijzen

Huurprijzen per appartement per overnachting

Type appartement jan t/m mrt (hoog) april t/m dec (laag)
2 pers Boven (maximaal 2 personen) € 55 € 50
2 pers Beneden (maximaal 2 personen) € 65 € 60
4 pers Tuinzijde (maximaal 4 personen) € 65 € 60
4 pers Zwembadzijde (maximaal 5 personen) € 75 € 70
6 pers Landhuis Kleine Berg (maximaal 6 personen) € 65 € 60

 

Hoogseizoen = Laagseizoen: U betaalt in 2021 geen hoogseizoens huurprijzen

Als u een appartement reserveert, dan is dat een 'boeking zonder risico'. U krijgt het (aan)betaald geheel terugbetaald als u niet in staat bent om naar Curacao te komen door omstandigheden die te maken hebben met het Corona virus. U kunt ook verzoeken om een voucher. Deze is bij ons voor onbepaalde tijd geldig. Om toegelaten te worden tot Curacao gelden een aantal voorwaarden. Zie hiervoor onze pagina 'Contact/Info'.

De huurprijzen bij Villa Grote Berg zijn per appartement, niet per persoon. Voor een extra persoon, wat mogelijk is bij het appartement aan de Zwembadzijde, geldt een toeslag van € 5 per overnachting.  

Bij de appartementen bij het landhuis Kleine Berg geldt de toeslag bij een verblijf van meer dan 2 personen. Dus als u verblijft met 3 personen wordt de huur in het laagseizoen  € 65 per overnachting en bij 4 personen € 70 per overnachting, enz.

Voor het verblijf van kinderen onder de 2 jaar brengen wij geen kosten in rekening.

Onze huurprijzen zijn inclusief 7% toeristenbelasting, water en electriciteit (bij normaal verbruik: zie hiervoor onze Algemene Voorwaarden). Verder brengen wij geen kosten voor de eindschoonmaak in rekening. U kunt ook gratis gebruik maken van WiFi en een wasmachine.

NB: water en electriciteit zijn duur op het eiland en worden vaak bij andere resorts apart berekend en op het eind van uw verblijf in rekening gebracht. Voor electriciteit moet u rekening houden met € 5 tot € 8 per airco per dag aan extra kosten. Dat kan aan het eind van uw vakantie een vervelende verrassing opleveren.  Wij kunnen u dit aanbieden omdat wij duurzaam hebben geinvesteerd in groene energie door middel van zonnepanelen. Daarom bij ons geen vervelende verrassingen achteraf!

De totale verblijfskosten bij ons: het aantal overnachtingen x de huurprijs van het type appartement.

U kunt bij ons online boeken. Raadpleeg hiervoor de beschikbaarheidskalender van het appartement waarin u zou willen verblijven. Die kunt u oproepen door op de button RESERVEREN te klikken. U kunt bij uw reservering ook gelijk aangeven van welke extra services u gebruik wilt maken. Zie hiervoor de pagina Extra Services. Als u de reservering heeft bevestigd, dan krijgt u direct per email de bevestiging toegezonden en is alles voor een heerlijke vakantie hier op het eiland geregeld.

 

 

“DE BESTE APPARTEMENTEN OP HET EILAND!”

Recensies

Lees meer