Reserveren
+599 9 515 8457

Prijzen

Huurprijzen per appartement per overnachting

Type appartement jan t/m mrt (hoog) april t/m dec (laag)
2 pers Boven € 50 € 40
2 pers Beneden € 60 € 50
4 pers Tuinzijde € 60 € 50
4 pers Zwembadzijde € 70 € 60

 

De huurprijzen zijn per appartement, niet per persoon, dus als u met vier personen verblijft betaalt u 1 x de huurprijs, niet 4 x de huurprijs. Voor extra personen geldt een toeslag van € 5 per persoon per overnachting. Voor het verblijf van kinderen onder de 2 jaar brengen wij geen kosten in rekening.

Onze huurprijzen zijn inclusief 7% toeristenbelasting, water en electriciteit (bij normaal verbruik). Wij brengen geen kosten voor de eindschoonmaak in rekening.

De totale verblijfskosten: het aantal overnachtingen x de huurprijs van het type appartement.

NB: water en electriciteit zijn duur op het eiland en worden vaak bij andere resorts apart berekend en op het eind van uw verblijf in rekening gebracht. Dat kan aan het eind van uw vakantie een vervelende verrassing opleveren. Daarom bij ons geen vervelende verrassingen achteraf!

U kunt ook gratis gebruik maken van WiFi en een wasmachine.

U kunt bij ons online boeken. Raadpleeg hiervoor de beschikbaarheidskalender van het appartement waar u zou willen verblijven. Die kunt u oproepen door op de button RESERVEREN te klikken. U kunt bij uw boeking ook gelijk aangeven van welke extra services u gebruik wilt maken. Zie hiervoor de pagina Extra Services. Als u de boeking heeft bevestigd, dan krijgt u direct per email de bevestiging toegezonden en is alles voor uw heerlijke vakantie hier op het eiland geregeld.

 

“DE BESTE APPARTEMENTEN OP HET EILAND!”

Recensies

Lees meer