Reserveren
+599 9 515 8457

Extra services

Als u een appartement bij ons huurt bieden wij een aantal extra diensten om u te helpen bij het regelen van uw vakantie:

Huurauto

Eigen vervoer is op Curaçao geen overbodige luxe. We kunnen een huurauto voor u regelen. Meestal wordt deze gebracht en gehaald bij het appartement. Prijzen liggen, inclusief afkoop van eigen risico, rond € 30 (kleine auto) / € 36 (middelklasse) / € 40 (SUV) per dag (afhankelijk van de Euro-Antilliaanse gulden koers). 

Taxi

Wij kunnen voor u een taxi regelen van en naar het vliegveld. U wordt in de aankomsthal van het vliegveld opgewacht door een taxichauffeur met een bord met uw naam erop. Vervoer met maximaal 4 personen naar Villa Grote Berg kost € 25 en naar het landhuis Kleine Berg € 30.

Check Out

Check Out tijd is om 12.00. Als het appartement waar u verblijft niet aansluitend verhuurd is dan kunt u, zonder extra kosten, verblijven tot vertrek naar het vliegveld. Als u daar zeker van wilt zijn, dan kunt u bij de reservering kiezen voor een Check Out na 12.00. U bent dan wel een halve dag huur verschuldigd. Dit is niet mogelijk als het appartement op uw dag van vertrek aansluitend is verhuurd. Raadpleeg hiervoor de beschikbaarheidkalender. Als de dag van uw vertrek op de beschikbaarheidkalender half groen en half rood is gekleurd, dan een check out na 12.00 niet mogelijk.

Boodschappenservice

Als u ‘s avonds aankomt of als u op de dag van aankomst nog niet over een auto beschikt, kunnen we ervoor zorgen dat er wat eerste levensbehoeften in huis zijn. U betaalt de boodschappen, de rest is service!

Kinderbenodigdheden

We beschikken over kinderbedjes, een babybad en een kinderstoel. Deze kunnen we gratis op uw appartement bijplaatsen. Laat ons bij reservering weten als u hier gebruik van wilt maken.

Lekker uit eten

U krijgt eenmalig 20% korting op een etentje bij Eetcafe De Buurvrouw in de buurt van ons resort. Verder zij er in de buurt van Grote Berg en in Willemstad ook andere goede eetgelegenheden te vinden. Vraag ons om advies!

Snorkelen en duiken

Een van de eigenaren duikt zelf en we helpen u graag om de mooie onderwaterwereld van Curaçao te ontdekken. Een onvergetelijke ervaring!

Copy of Copy of “DE BESTE APPARTEMENTEN OP HET EILAND!”

Recensies

Lees meer