Reserveren
+599 9 515 8457

Contact/Info

Als u meer informatie wilt of wilt overleggen over een optie op een appartement dan kunt u ons mailen: [email protected] of u kunt het onderstaand formulier invullen. Bellen kan ook: +5999 515 8457 of stuur een WhatsApp

Houd u wel rekening met het tijdsverschil: het is hier 5 uur (wintertijd) tot 6 uur (zomertijd) vroeger dan in Nederland. Als Curacao wakker is, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren waarna alles in gang gezet kan worden voor een heerlijke vakantie.

Indien u niet de gehele periode van uw vakantie bij ons kunt verblijven in het appartement van uw keuze, neem dan toch contact met ons op. Mogelijk kunt u, tegen korting, intern verhuizen naar een ander appartement binnen ons resort. Ook kunnen wij een combi voor u regelen met een verblijf elders. We geven u dan een korting op uw verblijf bij ons. 

De minimale verhuurtermijn is 5 overnachtingen. Indien u minder dan 5 overnachtingen bij ons wilt verblijven, dan kunt u altijd informeren of er nog een gaatje is. 

U kunt bij ons online boeken. Raadpleeg hiervoor de beschikbaarheidskalender van het appartement waarin u zou willen verblijven. Die kunt u oproepen door op de button RESERVEREN te klikken. U kunt bij uw boeking ook gelijk aangeven van welke extra services u gebruik wilt maken. Zie hiervoor de pagina Extra Services. Als u de reservering heeft bevestigd, dan krijgt u direct per email de bevestiging toegezonden en is alles voor een heerlijke vakantie hier op het eiland geregeld.

Corona virus

Het reisadvies voor Curacao is voor wat betreft de Corona virus code Geel. Er zijn ook hier aantal richtlijnen waar men zich aan dient te houden. Zoals het afstand van elkaar houden, hier gesteld op 2 meter, en het ontsmetten van de handen bij binnentreding van winkels, restaurants en openbare gelegenheden. Daarnaast gelden er een aantal voorwaarden om tot Curacao te worden toegelaten. Deze zijn:

U dient u een PCR (Polymerase Chain Reaction) test te ondergaan.  Deze test dient in Nederland uiterlijk 72 uur voor aankomst te zijn afgenomen. Raadpleeg hiervoor uw huisarts. Deze zal u verwijzen naar een gecertificeerd testinstituut. Het moge u duidelijk zijn dat indien u positief wordt getest, u geen toegang zult krijgen tot Curacao.

Verder dient u aan te tonen dat u beschikt over een reisverzekering die, in geval van ziekte, alle medische kosten dekt. 

Indien u binnen 14 dagen voor aankomst een land heeft bezocht waar een hoog risico geldt voor wat betreft de besmetting van het Corona virus, dan kunt u de toegang tot Curacao worden ontzegd. Voor de actuele stand van zaken voor wat betreft de landen met een laag- en gemiddeld risico, klik hier

Form fields
Copy of Copy of Copy of Copy of “DE BESTE APPARTEMENTEN OP HET EILAND!”

Recensies

Lees meer