Reserveren
+599 9 515 8457

Appartementen

 • 2 pers - Boven

  Dit appartement ligt op de eerste etage boven het Beneden appartement en is volledig ingericht in Caribische sfeer. Het bestaat uit een woonkamer met open keuken en eethoek, een ruime slaapkamer met een tweepersoons bed en een badkamer. Het appartement heeft een ruim balkon met een fraai uitzicht over de wijde omgeving.
  Lees meer
 • 2 pers - Beneden

  Dit zeer ruime appartement ligt op de begane grond. Het bestaat uit een woonkamer met zit- en eetgedeelte, open keuken, een ruime slaapkamer met een tweepersoons bed en aangrenzende badkamer. Daarnaast is er een terras en leuke kleine tropische tuin waar het in de koele passaatwind altijd goed toeven is.
  Lees meer
 • 4 pers - Tuinzijde

  Dit appartement ligt aan de tuinzijde. Het appartement heeft een woonkamer met open keuken, een badkamer en twee slaapkamers, een met een tweepersoons bed en een met twee eenpersoons bedden. Het appartement heeft een groot terras buiten en schuifdeuren naar het zwembad.
  Lees meer
 • 4 pers - Zwembadzijde

  Dit ruime appartement ligt aan de zwembadzijde. Het appartement heeft een grote woonkamer met eethoek en een open keuken. Er zijn twee slaapkamers, beide met een eigen badkamer. Dit appartement is daarom ook zeer geschikt voor twee paren. Het heeft een eigen terras buiten met een heerlijk lounge zitje en kijkt direct uit op het grote zwembad en de mooie tropische tuin.
  Lees meer
 • 4 - 6 pers Landhuis Kleine Berg

  We verhuren ook twee appartementen bij landhuis Kleine Berg. De appartementen zijn gelegen iets voorbij Grote Berg, richting de Westpunt. De appartementen hebben twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer, een vide met 2 slaaplaatsen, een ruime tuin, een (gedeeld) zwembad en een BBQ. Natuurlijk is er gratis WiFi en Nederlandse TV.
  Lees meer
"De beste appartementen op het eiland!"

Recencies

Lees meer