Reserveren
+599 9 515 8457

Algemene voorwaarden

  • Onze minimale verhuurtermijn is 5 dagen. Vanzelfsprekend kunt u altijd informeren of er een gaatje is als u korter wilt blijven.
  • Op de dag van aankomst kunt u het appartement betrekken om 15.00 u. Mocht u eerder aankomen laat het ons dan weten, dan kijken we wat mogelijk is.
  • Op de dag van vertrek is de uitchecktijd 12.00 u. Als het appartement niet aansluitend verhuurd is kunt u zonder extra kosten blijven tot uw vertrek naar het vliegveld of andere accommodatie. Als u hiervan verzekerd wilt zijn kunt u een halve dag bijboeken.
  • Bij reservering is 50% van de totale huurprijs verschuldigd, uiterlijk vier weken voor de dag van aankomst de volledige huurprijs. Als u boekt binnen vier weken voor aankomst vragen we u de gehele huurprijs bij reservering te betalen.
  • Bij annulering vindt alleen restitutie plaats van het meerbetaalde. Als de annulering plaatsvindt binnen 4 weken voor de datum van aankomst vindt er geen restitutie plaats van de gehele betaalde huurprijs. We raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.
  • De huurprijzen zijn inclusief elektriciteit en water. Wij gaan hierbij uit van 'normaal verbruik'. Met 'normaal verbruik' wordt verstaan dat een airco alleen wordt gebruikt in de nachtelijke uren en dat u verstandig omgaat met water. Mocht u meer dan normaal willen verbruiken, dan is dat mogelijk. Het meerverbruikte wordt dan na afloop van uw verblijf apart met u afgerekend.
  • Ons resort is gelegen in een rustige woonwijk en daarom niet geschikt voor het houden van recepties en feesten. Het houden van een receptie of feest is daarom niet toegestaan. Daarnaast willen wij ook de rust voor de andere gasten garanderen.
Copy of "De beste appartementen op het eiland!"

Recencies

Lees meer