Reserveren
+599 9 515 8457

Activiteiten

Carnaval

In februari/maart wordt op het eiland uitbundig Carnaval gevierd. Net als in het zuiden van Nederland is dat hier een ‘way of life’, maar dan met Braziliaanse taferelen. Zie hier de beelden van 2019: Carnaval Curacao 2019. In 2020 vindt het Carnaval plaats van 16 februari tot en met 25 februari.

BlueSea Festival

Voor de bluesliefhebbers. Op 10 en 11 april 2020 vind het jaarlijkse bluesfestival BlueSea plaats in het trendy Pietermaai district. Voor het programma voor dit jaar, klik hier

De stranden van Curacao

Wist u dat Curacao maar liefst 37 stranden heeft. Klik hier voor een overzicht. Voor ieder wat wils!

Naast zon, strand en zee is er in Curaçao ook veel aandacht voor cultuur.

Bezoek een van de historische landhuizen, een aanrader is het landhuis Knip en het landhuis Savonet, of maak een wandeling met met een gids door historische wijken in Willemstad, zoals Punda en Otrobanda. Er zijn nog veel meer dingen te zien op het eiland. We geven u graag advies! Kijk ook op onze Facebook pagina voor tips of klik op deze link: Bezienswaardigheden Curacao. 

Hoe komt u hier?

KLM en TUI zijn de enige vliegtuigmaatschappijen die rechtstreeks vanaf Amsterdam op Curacao vliegen. Voor 500 euro een retour Curaçao is geen uitzondering. Let op de aanbiedingen! Klik op deze links  voor tickets: KLM / TUI. 

Voor alle jaargetijden geldt: u bent bij ons verzekerd van een vakantie in de zon met een aangename temperatuur. Reserveer nu!

 

 

 

Copy of Copy of Copy of “DE BESTE APPARTEMENTEN OP HET EILAND!”

Recensies

Lees meer